30 eve l

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Kedves Pedagógus Kolléga!

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy terveink szerint 2020 szeptemberétől folytatjuk az „Út a szabadsághoz: az állampolgári kompetenciák fejlesztési lehetőségei a közép- és kelet-európai rendszerváltoztatások tükrében” című, még ez év februárjában megkezdett képzéssorozatunkat. Ahogyan arról korábban is tájékoztatást adtunk, a 2020 márciusa és júniusa között lemondott képzések résztvevőit munkatársaink megkeresik, hogy közösen próbáljanak új időpontot találni az elmaradt képzés pótlására. De hamarosan e-mailben keressük meg mindazokat a jelentkezőket is, akiknek jelentkezési szándékát már regisztráltuk, illetve mindazokat, akik regisztrációja még folyamatban van. E levélben korábbi jelentkezése megerősítésére kérünk mindenkit, hogy biztosan tudjuk, számíthatunk-e részvételére a 2020/2021-es tanévben szervezett képzéseken. 

Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben nem könnyű tervezni, s alakulhat úgy is, hogy újabb képzések lemondására kényszerülünk. A döntést megkönnyítendő, szeretnénk arról tájékoztatni Önt, hogy a képzések helyszínéül szolgáló szállodákkal folyamatosan egyeztetve szervezzük át a képzéseket, hogy a megfelelő óvintézkedések betartásával óvjuk valamennyiünk egészségét. Így a szállodák a közösségi terekben kézfertőtlenítőt, a közösségi mosdókban fertőtlenítő szappant biztosítanak a vendégek számára, fokozott odafigyeléssel fertőtlenítik a gyakran megérintett felületeket (kilincsek, kapcsolók, gombok, kulcskártyák stb.) és szigorított takarítási protokollt alkalmaznak (a szállodai textilek mosása az OTH által engedélyezett fertőtlenítő hatású mosás paramétereinek betartásával történik, ezzel virucid és bakteriológiai fertőtlenítést végeznek a mosás során), a medencék, szaunák és egyéb wellness szolgáltatások biztonságos üzemeltetésére vonatkozó előírásokat és hatósági javaslatokat pedig minden pontjában követik.

Bízva abban, hogy lehetőségünk lesz Önt a résztvevők soraiban köszönteni, tisztelettel üdvözlik a

Prekog Alfa Szolgáltató és Tanácsadó Kft. munkatársai

 

A képzésről

Magyarország 2019. március 15. és a 2021. június 19. között az 1989–90-es rendszerváltoztatás 30. évfordulójára emlékezik. A „30 éve szabadon” emlékév célja, hogy ráirányítsa a magyar emberek és a közép-európai nemzetek figyelmét az akkori események világpolitikai súlyára, és hogy a szabadság és függetlenség visszaszerzéséért hozott áldozatok a XXI. században elfoglalhassák méltó helyüket a magyarság és Közép-Európa közösségi emlékezetében. Az emlékév keretében szervezzük meg az Út a szabadsághoz: az állampolgári kompetenciák fejlesztési lehetőségei a közép- és kelet-európai rendszerváltoztatások tükrében című, 30 órás, akkreditált pedagógus-továbbképzésünket.

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által biztosított forrásoknak köszönhetően a képzés a résztvevők számára ingyenes. Hasonlóképpen nem terheli költség a résztvevőt a képzéshez kapcsolódó étkezés és szállás tekintetében sem. A képzés helyszínei kellemes és tanulásra alkalmas konferencia- és wellness-szállodák az ország több pontján.

A képzés felöleli a Kádár-korszak rövid társadalomtörténetét, a rendszerváltoztatás nemzetközi vonatkozásait, regionális és hazai eseménytörténetét, ennek ellenére a képzést nem csupán történelemtanároknak ajánljuk! A rendszerváltoztatás során megszerzett szabadság a pedagógusokra is feladatot ró: tanulóik állampolgári kompetenciáinak fejlesztését, amelynek révén – ahogyan a NAT fogalmaz – az „ember hatékony és építő módon vehet részt az egyre sokszínűbb társadalmi és szakmai életben”. A továbbképzés ehhez a pedagógiai munkához tantárgyakon átnyúló segítséget kíván adni.

A 2020-ban indított képzéseink időpontjait itt tekintheti meg:

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

Külön szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy lehetőség van a képzés nevelőtestületek számára történő megszervezésére is (amennyiben a létszám eléri a 25 főt). Ha ez a változat felkeltette érdeklődését, kérjük, keressen minket az alábbiakban megadott elérhetőségek valamelyikén, hogy a részletekről egyeztethessünk.
Telefon: Szmola Debóra 06-1/787-34-40
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezési lapot honlapunkról töltheti le (prekogalfa.hu), de kérésére e-mailen is eljuttatjuk Önhöz (illetve honlapunkon keresztül elektronikus formában is kitöltheti azt). Mivel a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel, ezért fontos, hogy részvételi szándékáról minél előbb értesüljünk.

Kérjük, tekintse meg a leggyakoribb kérdéseket a képzéssel, illetve a képzésre való jelentkezéssel kapcsolatban!
Bízva abban, hogy valamelyik képzésen találkozhatunk, tisztelettel üdvözlik a Prekog Alfa Kft. vezetői és munkatársai!