Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Kedves Pedagógus Kolléga!

Örömmel (s némi óvatossággal) tájékoztatjuk Önt arról, hogy 2020 szeptemberétől folytatjuk az „Út a szabadsághoz: az állampolgári kompetenciák fejlesztési lehetőségei a közép- és kelet-európai rendszerváltoztatások tükrében” című, még ez év februárjában megkezdett képzéssorozatunkat.
SD kep kSzeretnénk arról is tájékoztatni Önt, hogy a képzések helyszínéül szolgáló szállodákkal egyeztetve mindent megteszünk, hogy a megfelelő óvintézkedések betartásával óvjuk valamennyiünk egészségét. Így a szállodák a közösségi terekben kézfertőtlenítőt, a közösségi mosdókban fertőtlenítő szappant biztosítanak a vendégek számára, fokozott odafigyeléssel fertőtlenítik a gyakran megérintett felületeket (kilincsek, kapcsolók, gombok, kulcskártyák stb.) és szigorított takarítási protokollt alkalmaznak (a szállodai textilek mosása az OTH által engedélyezett fertőtlenítő hatású mosás paramétereinek betartásával történik, ezzel virucid és bakteriológiai fertőtlenítést végeznek a mosás során), a medencék, szaunák és egyéb wellness szolgáltatások biztonságos üzemeltetésére vonatkozó előírásokat és hatósági javaslatokat pedig minden pontjában követik.20201002 100903A biztonságot fokozandó kisebb csoportok szervezésével, a termekben a megfelelő távolság betartásával (amiképp az a képeken is látható), az oktatótermekben elhelyezett kézfertőtlenítővel és a felelős maszkviselés betartatásával igyekszünk a veszélyt tovább csökkenteni. (Ezért tisztelettel kérjük, hozzon magával maszkot, vagy a helyszínen jelezze szervező kollégánknak, ha az Öné elhasználódott, esetleg elveszett.)

Szintén a képzésen résztvevők biztonságát szolgálja az az intézkedésünk is, hogy a képzés megkezdése előtt egy nyilatkozat kitöltésére kérünk mindenkit:e nyilatkozat a képzésen való részvétel feltétele. A nyilatkozatot itt megtekintheti: letöltenie azonban nem szükséges, kollégáink a helyszínen a rendelkezésére bocsátják majd.

Bízva abban, hogy lehetőségünk lesz Önt a résztvevők soraiban köszönteni, tisztelettel üdvözlik a
Prekog Alfa Szolgáltató és Tanácsadó Kft. munkatársai


A képzésről

30 eve lMagyarország 2019. március 15. és a 2021. június 19. között az 1989–90-es rendszerváltoztatás 30. évfordulójára emlékezik. A „30 éve szabadon” emlékév célja, hogy ráirányítsa a magyar emberek és a közép-európai nemzetek figyelmét az akkori események világpolitikai súlyára, és hogy a szabadság és függetlenség visszaszerzéséért hozott áldozatok a XXI. században elfoglalhassák méltó helyüket a magyarság és Közép-Európa közösségi emlékezetében. Az emlékév keretében szervezzük meg az Út a szabadsághoz: az állampolgári kompetenciák fejlesztési lehetőségei a közép- és kelet-európai rendszerváltoztatások tükrében című, 30 órás, akkreditált pedagógus-továbbképzésünket.

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által biztosított forrásoknak köszönhetően a képzés a résztvevők számára ingyenes. Hasonlóképpen nem terheli költség a résztvevőt a képzéshez kapcsolódó étkezés és szállás tekintetében sem. A képzés helyszínei kellemes és tanulásra alkalmas konferencia- és wellness-szállodák az ország több pontján.

A képzés felöleli a Kádár-korszak rövid társadalomtörténetét, a rendszerváltoztatás nemzetközi vonatkozásait, regionális és hazai eseménytörténetét, ennek ellenére a képzést nem csupán történelemtanároknak ajánljuk! A rendszerváltoztatás során megszerzett szabadság a pedagógusokra is feladatot ró: tanulóik állampolgári kompetenciáinak fejlesztését, amelynek révén – ahogyan a NAT fogalmaz – az „ember hatékony és építő módon vehet részt az egyre sokszínűbb társadalmi és szakmai életben”. A továbbképzés ehhez a pedagógiai munkához tantárgyakon átnyúló segítséget kíván adni.

A 2021-ben indított képzéseink időpontjait itt tekintheti meg:

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

Külön szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy lehetőség van a képzés nevelőtestületek számára történő megszervezésére is (amennyiben a létszám eléri a 25 főt). Ha ez a változat felkeltette érdeklődését, kérjük, keressen minket az alábbiakban megadott elérhetőségek valamelyikén, hogy a részletekről egyeztethessünk.
Telefon: Szmola Debóra 06-1/787-34-40
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezési lapot honlapunkról töltheti le (prekogalfa.hu), de kérésére e-mailen is eljuttatjuk Önhöz (illetve honlapunkon keresztül elektronikus formában is kitöltheti azt). Mivel a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel, ezért fontos, hogy részvételi szándékáról minél előbb értesüljünk.

Kérjük, tekintse meg a leggyakoribb kérdéseket a képzéssel, illetve a képzésre való jelentkezéssel kapcsolatban!
Bízva abban, hogy valamelyik képzésen találkozhatunk, tisztelettel üdvözlik a Prekog Alfa Kft. vezetői és munkatársai!