kérdőjelGYAKORI KÉRDÉSEK

Amennyiben nyelvvizsga hiányában csak az abszolutóriumot tudom elküldeni, jelentkezhetek a képzésre?
Mivel a képzésen való részvétel feltétele a pedagógus diploma bemutatása, ennek hiányában, sajnos, nem áll módunkban fogadni a jelentkezését.(E tekintetben, sajnos, az sem mérvadó, hogy milyen munkakörben foglalkoztatja az intézmény az illetőt, minthogy a pedagógus-továbbképzések akkreditációs engedélye nem a foglalkoztatást, munkaviszonyt, hanem a végzettséget teszi a képzésen való részvétel alapfeltételévé.)

Tantestületi jelentkezés esetén hogyan alakulnak a lemondás szabályai?
Amennyiben egy tantestület jelentkezik a képzésre, az intézmény vezetője vállalja, hogy amennyiben a résztvevők valamelyike visszalépne (vagy bármilyen más okból a képzésről kimaradna), pótolja a hiányzó személyt. Ezt a szabályt nagyon szigorúan kell vegyük, mert a szálloda ilyen esetekben a létszámmódosítást nem fogadja el. Így a szálloda által nekünk számlázott szolgáltatás árát (szállás, étkezés) kénytelenek leszünk továbbszámlázni az intézménynek (tankerületnek). (Megjegyzendő, hogy ez a fontos szabály akkor is áll, ha a tantestület tagjainak küldött regisztrációs és tájékoztató e-mailekben az egyéni jelentkezéseknél érvényesített 10 napon belüli lemondás szerepel.) 

A szállodában van-e törülköző, hajszárító, köntös, vagy hoznom kell magammal?
Vaklamennyi képzési helyszínen a szálloda biztosítja mindezeket.

Van lehetőség vegetáriánus/glutén mentes stb. étkezésre?
A szállodák általában fel vannak készülve a speciális étrendi igények kielégítésére. Mégis ajánlott azonban erről a kiválasztott szállodánál előre érdeklődni.

Mit tartalmaz a teljes ellátás?
A teljes ellátás tartalmazza a szállást, illetve az étkezést. Pénteken ebédet és vacsorát kapnak a résztvevők, szombaton reggelit, ebédet és vacsorát, és vasárnap reggelit.

Van-e egyáltalán lehetőség a szálloda wellness szolgáltatásainak igénybevételére?
Lehetőség van, idő azonban annál kevesebb. A képzés feszes menetrendje miatt relatíve kevés a szabadidő, de az esti órákban a szállodák wellness részlege még nyitva tart, ezért a szolgáltatások ekkor igénybevehetők.

Szükséges magammal hozni laptopot vagy füzetet?
Laptopra nincs szükség, illetve, amennyiben szükséges a foglalkozáshoz, azt mi biztosítjuk. Jegyzeteléshez füzetet javaslunk, de néhány jegyzetoldalt a képzés segédanyagául kapott füzet is tartalmaz.