Time ManoftheYear 1956 lgTisztelt Igazgató Asszony/Úr! Kedves Pedagógus Kolléga!

Jó hírrel kezdjük az idei tanévet, remélve, hogy osztoznak örömünkben: hosszas egyeztetések után immár véglegessé vált, hogy lesz folytatása az 1956-os forradalomról szóló, két esztendővel ezelőtt megkezdett és tavaly véget ért képzési programunknak. Újból sok ezer pedagógus kollégát várunk az ország különböző konferencia- és wellness szállóiba, hogy ott a már jól bevált időbeosztás és tematika szerint tartsuk meg a képzéseket. 

A képzéssorozat az 1956-os emlékév fontos eseménye volt, s mivel sokan jelezték, hogy korábban nem állt módjukban részt venni rajta, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által biztosított forrásoknak köszönhetően a képzést újra meghirdethetjük a résztvevők számára ingyenes formában. A képzés helyszínei kellemes és tanulásra alkalmas konferencia- és wellness-szállodák az ország több pontján, a résztvevőt azonban nem terheli költség a képzéshez kapcsolódó étkezés és szállás tekintetében sem. A képzéssorozat az 1956-os emlékév fontos eseménye volt, s mivel sokan jelezték, hogy korábban nem állt módjukban részt venni rajta, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által biztosított forrásoknak köszönhetően a képzést újra meghirdethetjük a résztvevők számára ingyenes formában. A képzés helyszínei kellemes és tanulásra alkalmas konferencia- és wellness-szállodák az ország több pontján, a résztvevőt azonban nem terheli költség a képzéshez kapcsolódó étkezés és szállás tekintetében sem. A képzés történelmi tárgyú, de nem csak történelemtanároknak szól. Az 1956-os forradalom kivételes történelmi pillanat volt, amikor az egész világ Magyarországra figyelt. Mára 1956 a nemzeti összetartozás egyik legfontosabb szimbólumává vált, mely elfoglalta helyét a történelmi emlékezetben. Az „1956: a magyar forradalom a legújabb történeti kutatások tükrében” című pedagógus-továbbképzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az 1956-os magyar forradalomra vonatkozó legújabb hazai és külföldi történeti kutatások eredményeit, és meglévő ismereteik felelevenítésével és rendszerezésével átfogó képet alkossanak a tárgyalt történelmi korszakról. 1956 mindannyiunk közös szellemi öröksége, a képzés oktatói pedig, akik a korszak kutatásával foglalkozó történészek és gyakorló pedagógusok, számos olyan részletre és összefüggésre rávilágítanak, amelyek feldolgozására nem csak a történelem órák és nem feltétlenül csak a tanórai keretek nyújtanak teret.

A képzéssel kapcsolatos részletesebb tájékoztató itt érhető el.


A KÉPZÉSEK HELYSZÍNEI ÉS IDŐPONTJAI

Az alábbi linkre kattintva tájékozódhat arról, hogy jelenleg mely időpontban hol és mikor tervezzük a képzést elindítani, valamint arról, hogy az adott képzésre éppen mennyi szabad helyünk van még:

Info Simple bw.svg   KÉPZÉSI IDŐPONTOK, HELYSZÍNEK, FOGLALTSÁG

  


A JELENTKEZÉS MÓDJA

JELENTKEZÉS E-MAILBEN VAGY FAXON

A jelentkezési lapot innen töltheti le: JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezési lap kitöltését követően, kérjük, faxon vagy e-mailen mielőbb juttassa el hozzánk diplomája másolatával együtt! Ezzel sok időt megtakaríthat jelentkezése feldolgozásában: a jelentkezési lap eredeti példányát csak ezt követően adja postára (de az is elegendő, ha a képzés első napjára hozza magával.)

JELENTKEZÉS ONLINE

Az online jelentkezésel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az online jelentkezéi űrlap kitöltése nem jelenti jelentkezése automatikus elfogadását. Az űrlap kitöltését követően először egy automatikus válaszlevelet küldünk Önnek, majd a későbbiekben munkatársaink e-mailben fogják értesíteni a jelentkezés elfogadásáról, tájékoztatják a képzéssel kapcsolatos tudnivalókról, vagy - amennyiben szükséges - telefonon keresik meg Önt, hogy új időpontot egyeztessenek. Amennyiben az online felületen történő regisztrációját követően nem kap automatikus levelet, kérjük, értesítsen minket a 06-1/270-48-30-as telefonszámon! Tisztelettel szeretnénk arra is felhívni a figyelmét, hogy - hasonlóan a "hagyományos" jelentkezéshez - jelentkezése elfogadását követően a részvételt a képzést megelőző 10. munkanapig áll módjában visszamondani. Az ezen a határidőn belüli lemondás esetén a képző szervezet jogosult a képzési díj arányos részének megfizettetésére.

Online jelentkezéshez kattintson ide: ONLINE JELENTKEZÉS


Ha a képzésről részletesebb tájékoztatást szeretne, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Szmola Debóra Nóra  06-1/787-34-40

 


ertekeles

 

Amennyiben kíváncsi az eddigi véleményekre, arra, hogy milyen értékeléseket kapott a továbbképzés, illetve milyen véleményeket osztottak meg eddig velünk a résztvevők, kérjük, kattintson a mellékelt képre!